Miele Masterclass kulinarične delavnice: OKUSNO & ZELENO z JRE Slovenija

09.09.2021

Spoznajte JRE chefe in njihove trike na kulinaričnih delavnicah

Se sprašujete, kako priznani chefi ustvarjajo svoje okusne kreacije? Kako se odločijo, katere sestavine uporabiti in kako sestaviti profesionalen krožnik? Koliko je preizkušanja, preden se celotna zgodba degustacijskega menuja sestavi?

Ustvarjajte s priznanimi chefi in se naučite skritih trikov, s katerimi boste navdušili, ko boste svoje kulinarične veščine predstavili svojim prijateljem ali ljubljeni osebi. Pridružite se nam na Miele Masterclass delavnicah z združenjem JRE Slovenija. Prepustite se edinstvenim okusom, talentu in strasti JRE chefov ter sebi ali vašim dragim privoščite čudovito doživetje.

Miele Experience Center Maribor (do 8 oseb) - 17:00 - 21:00


Miele Experience Center Ljubljana (do 12 oseb) - 17:00 - 21:00


Kulinarična vstopnina znaša 96 EUR (*vštet 4 - hodni meni, izročki, recepture in predpasniki).


Letos so delavnice obarvane zeleno

Letošnje delavnice nosijo posebno novost, ki izvira iz naših vrednot. Neskončna strast do svojega poklica, izmenjava izkušenj, zavezanost k najvišjim standardom in predvsem skrb za lokalno okolje ter terroir, so tiste značilnosti, ki so zapisane globoko v naš DNK, zato v letošnjem letu na delavnicah dajemo poseben poudarek trajnostnemu vidiku.

Svoje mesto si rezervirajte še danes.


JRE chefi, ki so dosegajo visoke rezultate v svetovnih kulinaričnih vodičih, se vam bodo predstavili skozi edinstvene in sveže pripravljene kulinarične kreacije. Vzemite si čas zase in uživajte v enkratnem prepletu vrhunske kulinarike, kjer bomo skupaj raziskovali načine za enostavno pripravo zdrave prehrane za vaš vsakdan.

Druženja bodo potekala v Miele Experience Centru v Mariboru in Ljubljani. Okuse bomo zaokrožili z lokalnimi ponudniki surovin in vinsko spremljavo JRE partnerjev.

Dobrodošli! Skupaj gradimo kulinarično prihodnost Slovenije!*Delavnice bomo izvedli skladno z aktualnimi priporočili NIJZ in vladnimi odloki.

**JRE Slovenija (Društvo kreativnih gostincev JRE) osebne podatke, vpisane v prijavni obrazec, obdeluje z namenom vodenja evidence o udeležencih dogodka ter po e-pošti kontaktirata udeležence v zvezi s prijavo, potekom dogodka, vsebino dogodka, zadovoljstvu, ter za pošiljanje pisnih in drugih gradiv povezanih z dogodkom.

Share this post