ONE

Restaurant

Al bij binnenkomst word je meegenomen in de wereld van Restaurant ONE. De kleurrijke graffiti, het linnen op tafel en de industriële look van de oude fabriekshal maken gelijk nieuwsgierig. Begin de avond met een signature cocktail van gastvrouw Bethany DeLong, “a great way to start the evening!” Op de kaart staan producten uit de regio, of uit de moes- en kruidentuin van ONE. De kookstijl van chef Edwin Soumang is verrassend, vers en duurzaam. Neem plaats in het restaurant of aan de chef’s table in de keuken. Dineer met een intiem gezelschap in de private dining room of geniet van een cocktail op het loungeterras. Waar je ook zit: taste the passion, feel at home and come as you are!

Restaurant ONE
ECI 17
6041 MA Roermond
Nederland

T: +31 (0) 475 60 02 62
W: www.restaurantone.nl
E: [javascript protected email address]


Terroir Innovatief Reserveren

Openingstijden

Lunch Diner
Maandag - -
Dinsdag - 17:30 - 21:30
Woensdag - 17:30 - 21:30
Donderdag - 17:30 - 21:30
Vrijdag 12:30 - 14:00 18:00 - 21:30
Zaterdag 12:30 - 14:30 18:00 - 21:30
Zondag - -

Gesloten op
1 week at the end of December/beginning of January. 3 weeks at the end of July/beginning of August.

Bethany DeLong & Edwin Soumang

Jeune Restaurateur

Edwin Soumang volgt de Middelbare Hotelvakschool in Wageningen. Tijdens zijn opleiding loopt hij als leerling kok stage bij Restaurant ’t Swarte Schaep, chef van den Boogaard biedt hem een kijkje in de klassieke Franse keuken. Zijn tweede stage volgt hij bij sterrenrestaurant De Echoput, hier komt hij voor het eerst in aanraking met de zeer verfijnde keuken. Na zijn opleiding gaat hij naar D’r Bloasbalg. Van chef Waghemans leert hij dat je als patron-cuisinier van een sterrenrestaurant niet enkel in je pannetje moet roeren, maar ook betrokken bent bij alle details in de zaak. Soumang rondt naast zijn werk de wijnacademie af als vinoloog en ontwikkelt een verfijnd analytisch proefvermogen. Chef Soumang wil meer en droomt van werken bij de absolute internationale top. Hij doet ervaring op in de keuken bij driesterrenchefs Georges Blanc, Michel Roux, Guillaume Brahimi, Jonnie Boer en Heston Blumenthal. Deze mix van verschillende stijlen draagt bij aan de ontwikkeling van zijn eigen kookstijl. Tijdens zijn culinaire reizen komt hij zijn partner Bethany DeLong tegen. Samen hebben zij één gemeenschappelijke droom en openen in 2007 restaurant ONE, in 2010 krijgen zij een Michelinster.

Sommelier: Bethany DeLong

Keuken

Edwin kookt creatieve, moderne en lichte gerechten die altijd net even iets anders zijn. Edwins internationale ervaringen,
de seizoenen én eigen moestuin van 1000m2 zijn hierbij zijn grote inspiratiebron. 

Speciale activiteiten

ZEG JA!
De mogelijkheden zijn eindeloos bij ONE. Als een officiële trouwlocatie, zijn we hier om jouw speciale dag onvergetelijk te maken! Hier is slechts een voorproefje van wat we te bieden hebben: een receptie op het terras aan het water; een walking dinner; een intieme dining experience in de privé loft; live music; dans op de beat van de DJ.

CHEF VOOR EEN DAG
Ervaar het enthousiasme van werken in een professionele keuken. Leer de kneepjes van het vak van onze chefs. Chef voor een dag is een onvergetelijke ervaring voor iedereen die van koken en gastronomie houdt. Een uniek cadeau voor jezelf of iemand anders. 

Omgeving

TERRAS ON THE "ROER'

Restaurant One has a beautiful lounge terras on the water. Enjoy an aperitief to start off your evening or relax with coffee and a digestief to bring and end to your culinary experience.

Talent of the Year Award 2017/2018

by Pastificio dei Campi

Edwin Soumang is driven by the desire. But more than that, this Chef perfectly strikes the right balance between these two elements, ensuring they are in harmony with his personal values and philosophy. Edwin has the extraordinary skill and creativity to take gourmet standards to the highest level possible. We’ve teamed up with Pastificio dei Campi to present this Talent of the Year Award to the ultimate creator of flavour and taste.

Restaurant ONE
ECI 17
6041 MA Roermond
Nederland

T: +31 (0) 475 60 02 62
W: www.restaurantone.nl
E: [javascript protected email address]


Terroir Innovatief Reserveren